IZKUŠNJE KVANTNE HIPNOZE

Kaj pravijo drugi o Kvantni Hipnozi

Terapija z Mojco je bila zelo intenzivna in dobra izkušnja. Je oseba z veliko empatije, ogromno življenskih izkušenj in znanja. Odlična poslušalka in resnično prava terapevtka (veliko bolje kot marsikateri psiholog in psihiater). Za terapijo si je vzela zelo veliko časa in prepustila toku dogajanj, kar mislim, da je najboljše saj tako da stranki resnično čas kjer se lahko poglobi in zrelaksira ter preide v stanje popolne iskrenosti. Hipnoza je bila zelo močna. Razčistila sem ogromno stvari glede katerih sem bila v tem življenju zablokirana in prizadeta na najgloblji ravni – česar se sploh nisem zavedala. Imela sem bolečine v kolku, ki so se po terapiji drastično zmanjšale. Po terapiji čutim, da se v meni počasi a zelo stabilno gradi globok notranji mir in sprejemanje vsega kar nam življenje daje. Če želite svoji duši narediti nekaj dobrega, resnično priporočam obisk terapije pri Mojci!! Hvala za razumevanje, velikodušnost in novo prijateljstvo.

KLAUDIJA

Brežice, Slovenija

QHHT terapija pri Mojci je bila fenomenalna. Mojca si je najprej vzela kar nekah ur časa, da je podrobno spoznala moje življenje, kar je zelo pomembno za čim bolj uspešno terapijo. Zame je bila ta izkušnja prvič v življenju in tudi nekaj, kar si vsekakor želim ponoviti. V hipnozi sem dobila odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih pripravila pred terapijo in bili so sila preprosti ter jasni. Vsi dvomi in vprašanja glede mojega življenskega poslanstva, mojih financ ter hudih depresij, ki sem jih leta in leta nosila s seboj so dobili odgovore in razloge, zakaj so te težave sploh nastale. Terapija je bila kot nekakšno olajšanje in mi razjasnila, kaj je višji namen vseh neprijetnih življenskih izkušenj ter kaj je rešitev in kako naprej, da mi bo lažje iti skozi življenje. Hvala Mojca še enkrat. : )

KRISTINA

Ljubljana, Slovenija

Cel postopek terapije je name deloval zelo zdravilno. Že skozi pogovor mi je Mojca jasno pokazala ključno težavo mojega nezaupanja vase in v življenje nasploh. S svojim pristopom mi je ne samo omogočila, da vržem na plano vse svoje težave, temveč da dosežem neko stanje pomiritve in sprostitve ter zaupanja. S pol hipnotičnim transom se nisem srečala prvič, vendar pa sem v tem postopku ugotovila kako močno intuicijo pravzaprav posedujem ter da ji lahko mirno zaupam, čeprav je na prvi pogled in na kratek rok skregana z logiko. V transu sem dobila odgovor za vzroke težav z želodcem, ki se mi v budnem stanju ni zdel ravno poglaviten, zdaj po nekem času, ko sem ga vseeno upoštevala in začela delat v tej smeri so se začeli kazati presenetljivi rezultati. Moram reči, da sem s to terapijo dosegla preboj v spoznavanju in razumevanju sebe. Zavedam se, da bo potrebo postaviti še veliko vprašanj ter dobiti na njih odgovore. Mislim pa, da sem našla strategijo za izvedbo.

MARIJA

Ljubljana, Slovenija

Meni je hipnoza popolnoma spremenila življenje in pogled na preteklost. Moje življenje je bilo zelo težko in vedno sem se spraševala ali je to karma, ali sem si to zaslužila. Moja največja bolečina je bila to, da se nikoli nikjer nisem počutila doma. Selila sem se že petkrat, vedar se nikjer nisem počutila doma. Hipnoza mi je dala odgovore na najbolj pomembna vprašanja v zvezi z mojo preteklostjo. To je bilo moje največje darilo meni. Končno sem pomirjena, razumem svoje življenje, svoj smisel na Zemlji in zdaj vem, da bom lažje uresničila svoje poslanstvo. Končno se počutm varno in razumem svoja pretekla čustva in stiske.

SANJA

Maribor, Slovenija

Moja izkušnja Kvantne Hipnoterapije pri Mojci je zelo pozitivna. Pred samim začetkom seanse sem imela kar nekaj treme, ki se je že v začetnem, pogovornem delu, popolnoma sprostila. Dobila sem jasnen vpogled v nekaj preteklih življenj, ki so mi pokazala korenine neravnovesij, strahov in bolečin, ki jih doživljam v sedanjosti. Ena, še posebej boleča in travmatična energija, se je med samo seanso tudi transformirala in lahko potrdim, da sem teh starih strahov povsem osvobojena. Čutim veliko več zaupanja in jasnosti. Stik z Višjim Jaz-om je bila čudovita izkušnja, polna miru, milosti in modrosti ter radosti ob zavedanju, da je to v resnici moja notranja modrost. Odgovori, ki mi jih je Višji Jaz posredoval, so zveneli domače, odločno in nežno ter me jasno usmerjali k ravnovesju na vseh področjih ter k ljubezni do sebe. Močno sem čutila zlitje s tem, kar v resnici sem in hvaležnost ob ponovno prebujenem spominu, da je bog v mojem srcu. Hvaležna Mojci za še en korak bilžje Sebi.

MAJA

Ljubljana, Slovenija

Mojca je edinstven terapevt. Med pogovorom ali terapijo z njo, se ustvari magičen prostor v katerem je varno biti resničen. Je v globokem stiku s svojim srcem in vsako srečanje z njo je iniciacija v sprejemanje sebe. Je utelešenje tega, čemur se lahko reče “kanal zdravljenja”, saj njena prisotnost sproži takojšnje olajšanje in energije se same po sebi usmerijo v zdravljenje. Energije, ki tečejo skozi njo so zelo močne a hkrati neizmirno nežne. Mojco in njeno delo bi lahko opisala s štirimi besedami: Globina, Moč, Mir in Sprejemanje. Pomagala mi je odpreti srce do sebe in prebroditi težke življenske situacije. Njene terapije priporočam vsakomur, ki si želi stopiti v stik s svojimi čustvi in razviti svojo notranjo moč.

URŠA

Ljubljana, Slovenija

Ker se zavedam vpliva podzavesti na moje življenje, sem zbrala pogum in izkusila hipnozo. Dejstvo je, da izkušnje preteklih življenj vplivajo na mojo karmo in na sedanje življenjske odločitve. Z Mojčino pomočjo sem prišla v stik s svojo podzavestjo in z modrostjo Višjega jaza. Očitno sem prišla v stik z podzavestjo le toliko, kolikor moja zavest trenutno lahko prenese in predela. Stik z podzavestjo je bil močen, a tudi varen. Ne vem kateri aspekt mene je odgovarjal na Mojčina vprašanja, pomembno je, da so bili odgovori polni modrosti in rešitve jasne. Moja zavest se sedaj bolje zaveda nezavednega aspekta. Po hipnozi sem bila nekoliko utrujena in sem potrebovala nekaj časa za predelavo in sprejemanje. Sedaj sem s svojim poslanstvom pomirjena in se zavedam svoje poti samorealizacije. Osvetlila sem pomen negativnih življenjskih izkušenj. Sem v servisu duhovnega razvoja in moj končni cilj ni udobje, ampak duhovni razvoj na poti brezpogojne ljubezni. Moja karma me včasih mora spraviti na kolena, da se učim ljubezni, ponižnosti, nenavezanosti, preprostosti, svobode in zadovoljstva. Moja karma me uči Ljubiti. Hvala Mojca za pomoč, vodenje in podporo.

SANJA

Ljubljana, Slovenija

Po daljšem pogovoru in postavitvi bolj konkretnih vprašanj se je začel postopek prehoda v višje stanje zavesti, preko potovanja v preteklost, do ključnih dogodkov, ki imajo tak ali drugačen vpliv na sedanje življenje in delovanje. Meditativno stanje mi je zelo domače, tako da sem se hitro sprostila, občutila izjemen mir in tišino in hitro pristala v enem dogodku iz davne davne preteklosti. Pred mojimi notranjimi očmi se je odvrtel film iz nekega dogodka, nekega obdobja, dobila sem globlji uvid v situacijo: kdo sem, kaj počnem, kakšna je moja vloga in kako se ob tem počutim. Preko tega dogodka in ostalih, ki so mu nekako sledili sem hitro našla rdečo nit, zapustila prizorišče in se podala v novo raziskovanje, v neko drugo obdobje. Tukaj se je odvil čisto drug prizor, saj sem bila v drugem času, v drugačni vlogi… Tovrstnih “prizorov oziroma potovanj” je bilo kar nekaj, s tem, da so se nekateri pojavili v obliki odgovorov na konkretna vprašanja višjemu jazu. Sodelovanje z višjim jazom se je namreč odvijalo tudi preko čustvenih procesov (izguba, bolečina, odtujenost, praznina) in bolečin fizičnega telesa, katerih vzroke so pojasnili prizori iz davne preteklosti. Z ozaveščanjem, osvobajanjem in čiščenjem videnega so se čustva sprostila, fizične bolečine pa izginile. Na mehak in zelo razumljiv način sem prišla do posebnega stanja zvesti, ki mi je omogočil jasen pogled na določene dele mojega življenja, kjer že nekaj časa iščem odgovore. Kljub vsem procesom in bolečinam na fizičnem telesu (ki so me popeljale v tisti čas, ko sem “dobila ta zapis”) sem prepričana, da je to ena izjemno močnih, varnih, globokih in učinkovitih tehnik dela na sebi, ko sami ozavestimo stare vzorce, njihov nastanek in vzrok.

KATARINA

Ljubljana, Slovenija

Že od nekdaj stremim k temu, da dobim odgovore na svoja vprašanja čim bolj resnične. Na veliko od teh vprašanj sem na hipnozi dobila odgovore, ki so mi zelo pomagali razsvetliti sebe. Med hipnozo pa so se mi pojavili tudi drugi dogodki, slike, uvidi, ki so verjetno še bolj pomembni kot moja vprašanja. Mojca ima dar vodit človeka v njegovo nezavedno in ga tam tudi dobro podpret. Njene terapije sem vedno doživela močno in osvobajajoče, kar pa mi je pri njej najbolj všeč je pa njeno Neobsojanje. Vedno se pri njej odprem v polnosti in zaupanju, vedno me odprto in srčno sprejme. Hipnoze so mi res pomagale pri ovirah, ki sem jih imela.

TAJA

Ljubljana, Slovenija

Po treh letih “cincanja” sem le uspela priti do Mojce, ki me je v varnem okolju pripeljala do podatka, ki je dejansko vplival name v tem življenju. Top izkušnja, priporočam vsem, ki iščete koščke sestavljank!

EDINA

Litija, Slovenija

Ko pride pravi čas, te Kvantna hipnoza sama najde. Hvaležna za to znanje. Mojca pa odlična, ne samo “vodička” skozi pretekla življenja, temveč tudi duša, ki sva se prepoznali. Uvidi in strti orehi so mi dali mnogo potrditev. Vsekakor se vrnem. Toplo priporočam.

METKA

Velenje, Slovenija

Mojca, zahvaljujem se ti za prečudovito izkušnjo. QHHT priporočam vsem, ki bi radi več izvedeli o sebi. Mojca res zna prisluhniti in te popeljati na čudovito potovanje. Počutim se odlično, vse je dobilo smisel. Sigurno se v prihodnosti še srečava. HVALA IZ SRCA.

ANJA

Kranj, Slovenija

Za hipnozo sem se odločala zelo dolgo, sedaj po terapiji lahko mirno rečem, da predolgo. V terapiji sem dobila vse odgovore, ki sem jih iskala leta in leta. Mojca si res vzame čas za osebo in se ji popolnoma posveti kar ti da še več zaupanja in se lažje sprostiš. Sigurno bom ponovila to izkušnjo. Tako da vsi, ki iščete delčke življenja in si želite izvedeti več o svoji poti močno priporočam, da se na terapijo odpravite.

ULA

Novo mesto, Slovenija

I have followed Dolores Canon’s work for many years. On the night she passed away I was going through an extremely rough time in my life and finally broke down that night making a prayer for help from God, the Universe, whatever or whoever you wish to call our source. That night I had several very lucid dreams in which Dolores Canon came to me and reminded me to remember my role in the bringing forth of the new Earth that her research has revealed from 45+ years of the deepest hypnotic therapy highly esteemed around the world. It was only a week or so later that I found out she had passed away that same same night of my dreams. This synchronicity led me to seek out the nearest QHHT therapy facilitator of the highest qualifications, Mojca. I have to say that the session with her was one of the most deeply profound experiences of my life. It is already several days later and I still feel the higher vibrations of the session. We started off having a very deep inspirational conversation where she asked me to share much of the key events of my life and then went over and clarified my questions that I had written down for the session. Through the conversation our vibration was raised so much that before we both realized it what seemed like only a few hours became over 12 hours and brought us into the early hours of the winter solstice. We couldn’t believe time had flown by so fast and debated whether we should go ahead with the session or wait until the next day. Because of the rules of the therapy, we decided to go ahead and began the actual hypnotic portion of the therapy session. For me it was going into a deep meditative state of consciousness, which I was very used to for most of my life. It was like a guided meditation that led me through a journey into the past to key events that have influenced my present life the most. It was very similar to lucid dreaming, where we are aware that we are dreaming. Mojca was brilliant as the facilitator in the way she would add some questions for my higher consciousness (or sub-consciousness) to answer in order to make sure the answers were clear for me to listen to the recording of later and get the most out of it. When we finished, the first thing I noticed was that I had a lot of tears running down my face. So I knew I had made a huge release of held in emotions. She asked me how much time I thought had passed and I said it seemed to me like only about 15 minutes or so. To my amazement the clock said 3 more hours had passed. I remembered most of it, but many of the details were a bit hazy. It was much like it is when waking up out of a dream in the night or early morning. The great thing is that it is recorded, as a part of the therapy, to listen to over and over again. When I started the session I had a lot of back pain. When it finished, despite not sleeping the whole night, all of the pain had gone and I felt much better. The techniques Mojca used to guide me through it all confirmed to me just how safe and beneficial this type of therapy really is to uncover deep hidden and extremely profound wisdom that I know will change my life forever. Wherever it all leads me, I want to truly thank you, Mojca, from the infinite depths of my heart for your patience and dedication to helping me and others clarify the biggest lesions to answer our deepest questions for this life. Website: empathize.com

CHARLES

Benetke, Italija

Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj