fbpx

IZKUŠNJE KVANTNE HIPNOZE

Kaj pravijo drugi o Kvantni Hipnozi

Terapija z Mojco je bila zelo intenzivna in dobra izkušnja. Je oseba z veliko empatije, ogromno življenskih izkušenj in znanja. Odlična poslušalka in resnično prava terapevtka (veliko bolje kot marsikateri psiholog in psihiater). Za terapijo si je vzela zelo veliko časa in prepustila toku dogajanj, kar mislim, da je najboljše saj tako da stranki resnično čas kjer se lahko poglobi in zrelaksira ter preide v stanje popolne iskrenosti. Hipnoza je bila zelo močna. Razčistila sem ogromno stvari glede katerih sem bila v tem življenju zablokirana in prizadeta na najgloblji ravni – česar se sploh nisem zavedala. Imela sem bolečine v kolku, ki so se po terapiji drastično zmanjšale. Po terapiji čutim, da se v meni počasi a zelo stabilno gradi globok notranji mir in sprejemanje vsega kar nam življenje daje. Če želite svoji duši narediti nekaj dobrega, resnično priporočam obisk terapije pri Mojci!! Hvala za razumevanje, velikodušnost in novo prijateljstvo.

KLAUDIJA

Brežice, Slovenija

QHHT terapija pri Mojci je bila fenomenalna. Mojca si je najprej vzela kar nekah ur časa, da je podrobno spoznala moje življenje, kar je zelo pomembno za čim bolj uspešno terapijo. Zame je bila ta izkušnja prvič v življenju in tudi nekaj, kar si vsekakor želim ponoviti. V hipnozi sem dobila odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih pripravila pred terapijo in bili so sila preprosti ter jasni. Vsi dvomi in vprašanja glede mojega življenskega poslanstva, mojih financ ter hudih depresij, ki sem jih leta in leta nosila s seboj so dobili odgovore in razloge, zakaj so te težave sploh nastale. Terapija je bila kot nekakšno olajšanje in mi razjasnila, kaj je višji namen vseh neprijetnih življenskih izkušenj ter kaj je rešitev in kako naprej, da mi bo lažje iti skozi življenje. Hvala Mojca še enkrat. : )

KRISTINA

Ljubljana, Slovenija

Cel postopek terapije je name deloval zelo zdravilno. Že skozi pogovor mi je Mojca jasno pokazala ključno težavo mojega nezaupanja vase in v življenje nasploh. S svojim pristopom mi je ne samo omogočila, da vržem na plano vse svoje težave, temveč da dosežem neko stanje pomiritve in sprostitve ter zaupanja. S pol hipnotičnim transom se nisem srečala prvič, vendar pa sem v tem postopku ugotovila kako močno intuicijo pravzaprav posedujem ter da ji lahko mirno zaupam, čeprav je na prvi pogled in na kratek rok skregana z logiko. V transu sem dobila odgovor za vzroke težav z želodcem, ki se mi v budnem stanju ni zdel ravno poglaviten, zdaj po nekem času, ko sem ga vseeno upoštevala in začela delat v tej smeri so se začeli kazati presenetljivi rezultati. Moram reči, da sem s to terapijo dosegla preboj v spoznavanju in razumevanju sebe. Zavedam se, da bo potrebo postaviti še veliko vprašanj ter dobiti na njih odgovore. Mislim pa, da sem našla strategijo za izvedbo.

MARIJA

Ljubljana, Slovenija