IZKUŠNJE KVANTNE HIPNOZE

Kaj pravijo drugi o Kvantni Hipnozi

Terapija z Mojco je bila zelo intenzivna in dobra izkušnja. Je oseba z veliko empatije, ogromno življenskih izkušenj in znanja. Odlična poslušalka in resnično prava terapevtka (veliko bolje kot marsikateri psiholog in psihiater). Za terapijo si je vzela zelo veliko časa in prepustila toku dogajanj, kar mislim, da je najboljše saj tako da stranki resnično čas kjer se lahko poglobi in zrelaksira ter preide v stanje popolne iskrenosti. Hipnoza je bila zelo močna. Razčistila sem ogromno stvari glede katerih sem bila v tem življenju zablokirana in prizadeta na najgloblji ravni – česar se sploh nisem zavedala. Imela sem bolečine v kolku, ki so se po terapiji drastično zmanjšale. Po terapiji čutim, da se v meni počasi a zelo stabilno gradi globok notranji mir in sprejemanje vsega kar nam življenje daje. Če želite svoji duši narediti nekaj dobrega, resnično priporočam obisk terapije pri Mojci!! Hvala za razumevanje, velikodušnost in novo prijateljstvo.

KLAUDIJA

Brežice, Slovenija

QHHT terapija pri Mojci je bila fenomenalna. Mojca si je najprej vzela kar nekah ur časa, da je podrobno spoznala moje življenje, kar je zelo pomembno za čim bolj uspešno terapijo. Zame je bila ta izkušnja prvič v življenju in tudi nekaj, kar si vsekakor želim ponoviti. V hipnozi sem dobila odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih pripravila pred terapijo in bili so sila preprosti ter jasni. Vsi dvomi in vprašanja glede mojega življenskega poslanstva, mojih financ ter hudih depresij, ki sem jih leta in leta nosila s seboj so dobili odgovore in razloge, zakaj so te težave sploh nastale. Terapija je bila kot nekakšno olajšanje in mi razjasnila, kaj je višji namen vseh neprijetnih življenskih izkušenj ter kaj je rešitev in kako naprej, da mi bo lažje iti skozi življenje. Hvala Mojca še enkrat. : )

KRISTINA

Ljubljana, Slovenija

Cel postopek terapije je name deloval zelo zdravilno. Že skozi pogovor mi je Mojca jasno pokazala ključno težavo mojega nezaupanja vase in v življenje nasploh. S svojim pristopom mi je ne samo omogočila, da vržem na plano vse svoje težave, temveč da dosežem neko stanje pomiritve in sprostitve ter zaupanja. S pol hipnotičnim transom se nisem srečala prvič, vendar pa sem v tem postopku ugotovila kako močno intuicijo pravzaprav posedujem ter da ji lahko mirno zaupam, čeprav je na prvi pogled in na kratek rok skregana z logiko. V transu sem dobila odgovor za vzroke težav z želodcem, ki se mi v budnem stanju ni zdel ravno poglaviten, zdaj po nekem času, ko sem ga vseeno upoštevala in začela delat v tej smeri so se začeli kazati presenetljivi rezultati. Moram reči, da sem s to terapijo dosegla preboj v spoznavanju in razumevanju sebe. Zavedam se, da bo potrebo postaviti še veliko vprašanj ter dobiti na njih odgovore. Mislim pa, da sem našla strategijo za izvedbo.

MARIJA

Ljubljana, Slovenija

Meni je hipnoza popolnoma spremenila življenje in pogled na preteklost. Moje življenje je bilo zelo težko in vedno sem se spraševala ali je to karma, ali sem si to zaslužila. Moja največja bolečina je bila to, da se nikoli nikjer nisem počutila doma. Selila sem se že petkrat, vedar se nikjer nisem počutila doma. Hipnoza mi je dala odgovore na najbolj pomembna vprašanja v zvezi z mojo preteklostjo. To je bilo moje največje darilo meni. Končno sem pomirjena, razumem svoje življenje, svoj smisel na Zemlji in zdaj vem, da bom lažje uresničila svoje poslanstvo. Končno se počutm varno in razumem svoja pretekla čustva in stiske.

SANJA

Maribor, Slovenija

Moja izkušnja Kvantne Hipnoterapije pri Mojci je zelo pozitivna. Pred samim začetkom seanse sem imela kar nekaj treme, ki se je že v začetnem, pogovornem delu, popolnoma sprostila. Dobila sem jasnen vpogled v nekaj preteklih življenj, ki so mi pokazala korenine neravnovesij, strahov in bolečin, ki jih doživljam v sedanjosti. Ena, še posebej boleča in travmatična energija, se je med samo seanso tudi transformirala in lahko potrdim, da sem teh starih strahov povsem osvobojena. Čutim veliko več zaupanja in jasnosti. Stik z Višjim Jaz-om je bila čudovita izkušnja, polna miru, milosti in modrosti ter radosti ob zavedanju, da je to v resnici moja notranja modrost. Odgovori, ki mi jih je Višji Jaz posredoval, so zveneli domače, odločno in nežno ter me jasno usmerjali k ravnovesju na vseh področjih ter k ljubezni do sebe. Močno sem čutila zlitje s tem, kar v resnici sem in hvaležnost ob ponovno prebujenem spominu, da je bog v mojem srcu. Hvaležna Mojci za še en korak bilžje Sebi.

MAJA

Ljubljana, Slovenija

Mojca je edinstven terapevt. Med pogovorom ali terapijo z njo, se ustvari magičen prostor v katerem je varno biti resničen. Je v globokem stiku s svojim srcem in vsako srečanje z njo je iniciacija v sprejemanje sebe. Je utelešenje tega, čemur se lahko reče “kanal zdravljenja”, saj njena prisotnost sproži takojšnje olajšanje in energije se same po sebi usmerijo v zdravljenje. Energije, ki tečejo skozi njo so zelo močne a hkrati neizmirno nežne. Mojco in njeno delo bi lahko opisala s štirimi besedami: Globina, Moč, Mir in Sprejemanje. Pomagala mi je odpreti srce do sebe in prebroditi težke življenske situacije. Njene terapije priporočam vsakomur, ki si želi stopiti v stik s svojimi čustvi in razviti svojo notranjo moč.

URŠA

Ljubljana, Slovenija

Ker se zavedam vpliva podzavesti na moje življenje, sem zbrala pogum in izkusila hipnozo. Dejstvo je, da izkušnje preteklih življenj vplivajo na mojo karmo in na sedanje življenjske odločitve. Z Mojčino pomočjo sem prišla v stik s svojo podzavestjo in z modrostjo Višjega jaza. Očitno sem prišla v stik z podzavestjo le toliko, kolikor moja zavest trenutno lahko prenese in predela. Stik z podzavestjo je bil močen, a tudi varen. Ne vem kateri aspekt mene je odgovarjal na Mojčina vprašanja, pomembno je, da so bili odgovori polni modrosti in rešitve jasne. Moja zavest se sedaj bolje zaveda nezavednega aspekta. Po hipnozi sem bila nekoliko utrujena in sem potrebovala nekaj časa za predelavo in sprejemanje. Sedaj sem s svojim poslanstvom pomirjena in se zavedam svoje poti samorealizacije. Osvetlila sem pomen negativnih življenjskih izkušenj. Sem v servisu duhovnega razvoja in moj končni cilj ni udobje, ampak duhovni razvoj na poti brezpogojne ljubezni. Moja karma me včasih mora spraviti na kolena, da se učim ljubezni, ponižnosti, nenavezanosti, preprostosti, svobode in zadovoljstva. Moja karma me uči Ljubiti. Hvala Mojca za pomoč, vodenje in podporo.

SANJA

Ljubljana, Slovenija

Po daljšem pogovoru in postavitvi bolj konkretnih vprašanj se je začel postopek prehoda v višje stanje zavesti, preko potovanja v preteklost, do ključnih dogodkov, ki imajo tak ali drugačen vpliv na sedanje življenje in delovanje. Meditativno stanje mi je zelo domače, tako da sem se hitro sprostila, občutila izjemen mir in tišino in hitro pristala v enem dogodku iz davne davne preteklosti. Pred mojimi notranjimi očmi se je odvrtel film iz nekega dogodka, nekega obdobja, dobila sem globlji uvid v situacijo: kdo sem, kaj počnem, kakšna je moja vloga in kako se ob tem počutim. Preko tega dogodka in ostalih, ki so mu nekako sledili sem hitro našla rdečo nit, zapustila prizorišče in se podala v novo raziskovanje, v neko drugo obdobje. Tukaj se je odvil čisto drug prizor, saj sem bila v drugem času, v drugačni vlogi… Tovrstnih “prizorov oziroma potovanj” je bilo kar nekaj, s tem, da so se nekateri pojavili v obliki odgovorov na konkretna vprašanja višjemu jazu. Sodelovanje z višjim jazom se je namreč odvijalo tudi preko čustvenih procesov (izguba, bolečina, odtujenost, praznina) in bolečin fizičnega telesa, katerih vzroke so pojasnili prizori iz davne preteklosti. Z ozaveščanjem, osvobajanjem in čiščenjem videnega so se čustva sprostila, fizične bolečine pa izginile. Na mehak in zelo razumljiv način sem prišla do posebnega stanja zvesti, ki mi je omogočil jasen pogled na določene dele mojega življenja, kjer že nekaj časa iščem odgovore. Kljub vsem procesom in bolečinam na fizičnem telesu (ki so me popeljale v tisti čas, ko sem “dobila ta zapis”) sem prepričana, da je to ena izjemno močnih, varnih, globokih in učinkovitih tehnik dela na sebi, ko sami ozavestimo stare vzorce, njihov nastanek in vzrok.

KATARINA

Ljubljana, Slovenija

Že od nekdaj stremim k temu, da dobim odgovore na svoja vprašanja čim bolj resnične. Na veliko od teh vprašanj sem na hipnozi dobila odgovore, ki so mi zelo pomagali razsvetliti sebe. Med hipnozo pa so se mi pojavili tudi drugi dogodki, slike, uvidi, ki so verjetno še bolj pomembni kot moja vprašanja. Mojca ima dar vodit človeka v njegovo nezavedno in ga tam tudi dobro podpret. Njene terapije sem vedno doživela močno in osvobajajoče, kar pa mi je pri njej najbolj všeč je pa njeno Neobsojanje. Vedno se pri njej odprem v polnosti in zaupanju, vedno me odprto in srčno sprejme. Hipnoze so mi res pomagale pri ovirah, ki sem jih imela.

TAJA

Ljubljana, Slovenija

Po treh letih “cincanja” sem le uspela priti do Mojce, ki me je v varnem okolju pripeljala do podatka, ki je dejansko vplival name v tem življenju. Top izkušnja, priporočam vsem, ki iščete koščke sestavljank!

EDINA

Litija, Slovenija

Ko pride pravi čas, te Kvantna hipnoza sama najde. Hvaležna za to znanje. Mojca pa odlična, ne samo “vodička” skozi pretekla življenja, temveč tudi duša, ki sva se prepoznali. Uvidi in strti orehi so mi dali mnogo potrditev. Vsekakor se vrnem. Toplo priporočam.

METKA

Velenje, Slovenija

Mojca, zahvaljujem se ti za prečudovito izkušnjo. QHHT priporočam vsem, ki bi radi več izvedeli o sebi. Mojca res zna prisluhniti in te popeljati na čudovito potovanje. Počutim se odlično, vse je dobilo smisel. Sigurno se v prihodnosti še srečava. HVALA IZ SRCA.

ANJA

Kranj, Slovenija

Za hipnozo sem se odločala zelo dolgo, sedaj po terapiji lahko mirno rečem, da predolgo. V terapiji sem dobila vse odgovore, ki sem jih iskala leta in leta. Mojca si res vzame čas za osebo in se ji popolnoma posveti kar ti da še več zaupanja in se lažje sprostiš. Sigurno bom ponovila to izkušnjo. Tako da vsi, ki iščete delčke življenja in si želite izvedeti več o svoji poti močno priporočam, da se na terapijo odpravite.

ULA

Novo mesto, Slovenija

Preden sem prišla k Mojci na hipnozo, me je bilo po pravici kar malo strah, oziroma nekako sem se malo spopadala z egom, ki me je hotel prepričati, da vsega tega ne rabim in kaj mi je sploh treba itd. Nekako se mi je zdelo, da nebi več brskala po sebi, da sem že dovolj. In ja, ponavadi, ko začneš brskati lahko potem boli, se odprejo stvari, katere smo neklam potlačili… po drugi strani, pa mi je seveda jasno, da brez tega brskanja ni napredka. Skratka… cca 10 let nazaj sem doživela eno hudo izgorelost in od takrat me spremljajo bolečine v telesu, huda utrujenost, veliko bolezenskehih stanj, ki pa jih zaradi nekih meni neznanih stvari nisem uspela predelati, zbalansirati itd. Moje življenje zadnja leta se je torej več ali manj vrtelo okoli tega in priznam, da mi ni bilo vedeno najlažje, pa čeprav sem zelo veliko naredila na sebi, prav ključnih odgovorov, kaj, zakaj in kako v zvezi s tem nisem dobila. Tudi, ko sem že mislila, da zdaj sem pa res šla čez to, se je potem bolečina in vse z njo povezano spet in spet vrnila. Neke noči, ko spet nisem spala, sem naključno, no če verjameš, da je naključno, od nekje pojavila Mojca oziroma njena stran Kvantna Hipnoza. Mislim, da sem že tisto noč prebrala vse in se odločila, da tole pa grem, začutila sem neko pristno, primarno energetsko povezavo. Naj povem, da zlepa ne grem, kar h komu, ampak ja Mojco sem začutila. No in kot sem rekla, bolj, kot se je približeval dan bolj me je ego hotel odvrniti, ampak sem se nekako vseeno skorajda mimo svoje volje prisilila in šla. Pričakovanj nekih hudih nisem imela, nekako sem si mislila, evo grem, se prepustim in je. Že prvi stik z Mojco je bil nadvse prijeten. Mojca je oseba, ki ti takoj naredi varen prostor. Skozi najin pogovor, ki je trajal več ur, pa sem odvrgla še tist kanček kljuvanja ega, ki je morda še vztrajal nekje globoko v meni. Mojci sem se praktično docela prepustila in že sam pogovor pred hipnozo je bil zelo terapevtski, predvsem pa izredno sočuten in predvsem neobsojajoč, ne glede na vse, kar sem Mojci povedala in zaupala. Po izčrpnem pogovoru, sva šli v hipnozo. Precej hitro, sem se odklopila in znašla v enem od prejšnjih življenj, skozi katerega me je Mojca vodila tako mojstrsko, da sem dobila res odgovore, po katere sem prišla. Zame je bila izkušnja hipnoze z Mojco vrhunska. Počutila sem se varno, sprejeto, neobsojajočo in sproščeno. Odgovori pa, ki sem jih dobila tako skozi vpoglede v dva prejšnja življenja in tudi od višjega jaza, so mi dali v bistvu več, kot sem pričakovala. Ne vem še, če me telo ne bo več bolelo, ker je minilo šele nekaj dni od najinega srečanja, vem pa, da mi je sedaj marsikaj jasno, zakaj sem si v tem življenju izbrala prav to predelati. In za piko na i, mi je kristalno jasno, kaj je moje življenjsko poslanstvo in kako nepomembne so drame, ki se jih mi tu na tem planetu, v tem življenju gremo. Za konec pa še to, Mojci sem izredno hvaležna za tako lepo izkušnjo in hvaležna sem, da sva se spoznali. Hvaležna za njeno znanje in njeno razsvetljenost.

JANA

Logatec, Slovenija

Petkrat sem izbrisala in napisala svoje občutke in mojo izkušnjo z Mojco in njeno terapijo in je skoraj vedno nemogoče vsega opisati, ker po skoraj enemu mesecu še vedno dogaja. Jaz enostavno ne zmorem z besedami opisati od dneva po terapiji kaj se meni vse dogaja. Najraje bi, da nekdo lahko vstopi v mojo glavo in to vse vidi, občuti na svoji koži, v svojem srcu in svojem bistvu. Mojca, duša bela in zlata, to je prvo kar sem videla. Prostor namenjen terapiji mi je odvzel sapo, takih vibracij malo pomnem v svojem življenju. Na prvi pogled Mojca ima svoj “zakaj”, nato te počasi odpre in zatem se odpre s tabo tudi ona, na tako spontan in naraven način, da sem osebno imela občutek, da se poznava že veliko časa. O sami terapiji povem samo, da ne odlašati, ko začutite potrebo, da se povežete s sabo, s svojim višjim jazom, bistvom, dušo. Je pa tudi res, da ni naključij in da se vse zgodi ob pravem času. Mojca ve kaj dela, lahko si tudi drznem reči, da ima moč videti oziroma gledati skozi tvojo dušo. Najlepša izkušnja ever, sigurno se vrnem “domov” po nove odgovore, nove smernice, nove nasvete, kajti po tistem večeru moje čelo še kar gori. Ne vidim več z očmi, gledam in vidim z mojo zavestjo. Hvala Mojca, priporočam VSEM in komaj čakam najino ponovno srečanje. 💚

DAMIRA

Ankaran, Slovenija

Poklicalo me je. Poslušala sem svoj notranji glas. In Mojca me je odpeljala na popotovanje, ki ga pozna moja duša, moj višji jaz. V tem trenutku, si je izbral, da mi pokaže lekcije skozi moja življanja, ki jih ta trenutek potrebujem. Spoznala sem, da rabim delit ljubezen in svetlobo skozi to kar sem. Da je manj več, da je ključ do sreče čista resnica in iskrena ljubezen do sebe in vseh. Da so vsi odgovori skriti v nas in so nam razkriti, ko si dovolimo utišati glavo in postaviti glas srca na prvo mesto. Zanimivo, človek si je na prvo mesto postavil pravila, okvire, kaj je prav in kaj ni, ker je v nekem trenutku mislil, da bo najlažje tako. Zmotil se je. Popravlja. In prav je tako. Veselm se vsakega trenutka večnosti preživetega v ljubezni z ljubeznijo. Kako klišejsko kajne, pa vendar tako resnično, vesoljno, brezmejno, bezčasno, domače, toplo, igrivo in dosegljivo. Lahko bi zapisala še marsikaj, a naj za zdaj ostane pri teh besedah. Hvala Mojca za tako čutno, strokovno, lepo in nepozabno pot. To je moj mejnik v tem življenju. Komaj čakam, da se zopet srečava. Z ljubeznijo, svetlobo in vesoljno neizmerno hvaležnostjo. 🤍🦋 Let’s fly to the sky through the Universe…

URŠA

Grosuplje, Slovenija

Najprej hvala ti. 🙂 Sem vedela, da sem se odločila za pravo osebo. 🙂 Po terapiji se mi je sestavilo, ne vem kako naj rečem drugače. Vse mi je jasno. Vse je samo ljubezen… Vsakič, ko poslušam posnetek se mi odpre kaj novega. Z višjim jazom se redno pogovarjam, dajejo mi nova znanja, odpirajo se mi nove lastnosti. Mi tudi pomaga, npr. ko sem imela zdaj težave s sinom, mi je pokazal trenutek v prihodnosti, s katerim mi je pokazal, da bo vse ok. In točno tako je bilo. 🙂 Še bolj čutim energijo ljudi, zdaj točno vem kaj je z njimi narobe, oz. čutim kaj se z njimi dogaja. Vsak ki pride zdaj do mene, zanimivo postavljajo zelo konkretna vprašanja, vsi potem z navdušenjem sprejemajo, kar jim govorim. Zdaj res točno vem, komu kaj povedati in kako. Širim svojo svetlobo, zelo jo čutim, ko to delam, prej tega nisem nikoli čutila. Predvsem skozi roke, saj postanejo zelo vroče. In še in še bi ti lahko pisala… Veliko se mi dogaja. Hvala ti. 🙂

POLONCA

Škofljica, Slovenija

Po izkušnji hipnoze z Mojco čutim in vidim stvari popolnoma drugače kot doslej. Čudovita oseba, ki z svojim pristopom in znanjem odpre oči že v samem začetku skozi pogovor. Resnično hvaležen za vodenje, da sem odpustil in izpustil dogodke in ljudi, ki so me “zaznamovali”. Polno srce, lahkotne misli, jasna vizija so zapustile prostor z mojim odhodom. Zdaj… ta trenutek in samo jaz… je moj moto, ki ga živim. Mojca Hvala.

DEJAN

Lendava, Slovenija

To je res ena super izkušnja, ki te popelje globlje do svojega bistva in kjer dobiš veliko odgovorov glede svojega življenja, hkrati pa zaceliš tudi čustvene rane in telesne simptome. Jaz sem že naslednji dan čutila spremembo tako na fizičnem telesu, kot tudi na čustveni ravni. Res najlepša hvala za to izkušnjo.

NINA

Ljubljana, Slovenija

Mojca je ena krasna faca od človeka. Zanima jo čisto vse in še več z namenom, da lahko pomaga. Med samo terapijo (vsaj jaz) sem se zavedala čisto vsega. Naslednji dan je bilo polno lukenj v spominu, se pravi sem bila v res globoki hipnozi. Terapija je super sproščujoča, res krasni občutki… ma noro in z noro veliko odgovori. Res olajša zavestno življenje.

POLONA

Radovljica, Slovenija

Srečanje pri drobni, a močni Mojci, je bila posebna izkušnja. Kljub začetni zmedi, ko ne veš, kje bi se lotil svojih izzivov, hitro ustvari prijetno, zaupljivo vzdušje, v katerem se lahko mirno odpreš in pogovoriš o čemerkoli. Zna prisluhniti, ne sodi in zna na pravem mestu odpreti oči ali pripeljati do spoznanja o sebi. Potrpežljivo in strokovno vodi skozi meditacijo, regresijo, pogovor z višjim jazom. Njen globok glas je res prijeten in pomirjujoč. Med regresijo sem uspela pokukati v svoji dve pretekli življenji ter spoznati, kaj mi sporočata. Prav tako sem dobila odgovore višjega jaza. Čiščenje telesa je bilo zelo intenzivno, imela sem občutek, da mi bo izsesalo organe, vrtelo se mi je, terapija je imela torej tudi močan fizični učinek, prav tako je imela pomirjujoč učinek na psiho. Zahvaljujem se Mojci za njen trud, da bi dosegla čim večje zdravljenje ter ji želim nazaj vse dobro.

GABRIELA

Murska Sobota, Slovenija

Minilo je kar nekaj časa, odkar sem se prepustila Mojčinemu vodenju. Opazovala sem se. Opazujem se. Neverjeten MIR se je naselil v mene. Mir, ki ga eni vidijo v mojih očeh, drugi ga pa spet občutijo, ko so z mano. Bodisi v prostem času, bodisi na delovnem mestu. Tudi trenutno, ko sem malo v skrbeh vem, da se bo vse uredilo. Vse bo tako kot mora biti. Prepustila sem se MIRu in potrpežljivo čakam na razplet. Vem, da ima vse svoj čas, svoj začetek in tudi svoj konec.  Danes je 1.september. V šolo sem vstopila z neprecenljivim MIRom. Morda sem se danes prvič zavedala, da je poučevanje moje poslanstvo. In ko so se mi nekateri otroci vrgli v objem, ko so bili veseli mojega pogleda, mojih hudomušnih, a ljubečih  besed in očitno moje energije, bi se najrajši zjokala. Tako toplo mi je bilo pri srcu. Čutim jo. Čutim toplino in MIR. V odnosih, ki so težavni in bi si želela spremembe, pa je ni, čutim žalost, a grem lažje preko tega in sčasoma vse prepustim višjemu vodenju, vodenju višjega jaza. Kot da sem v mehurčku, izven dogajanja, pa kljub vsemu čutim da oddajam brezpogojno ljubezen. Zavedam se, da nisem jaz kriva, da je drugi ne manifesirajo tako, kot bi si to jaz želela. Tako pač je. Mojca, hvala ti iz srca…

VLADIMIRA

Lendava, Slovenija

Sama terapija mi je bila res všeč in nekaj posebnega. Skoraj ne morem verjeti, da sem tako zlahka videla slike in zgodbe. Presenetilo me je, da na videz nedolžni dogodki lahko pustijo tako velik pečat na psihi. Navdušena nad sporočili, ki sem jih prejela; da je strah le iluzija, da je on tisti, ki se boji in ne jaz. Najbolj pa se me je dotaknil pogled oz. prisotnost mojega višjega jaza. Kako je samo s sprejemanjem vsega, kar je, z ljubečim pogledom topil težo in temo znotraj mene. Jasno mi je dal vedeti, da me sprejema točno takšno kot sem in da ne obsoja, temveč ljubi tudi temo v meni. Čudovito, nežno in zelo potrpežljivo si me vodila skozi ves proces. Tvoj glas me še vedno kar poboža, ko poslušam posnetek. ❤️ Hvala.  🙏🙏🙏❤️
 

ANA

Kozina, Slovenija

Po mnogih izkušnjah z ostalimi terapijami mi je kvantna hipnoza dala še dodatne potrditve ali vpoglede na vprašanja, ki jih prej nisem videl ali sprejel. Mojca izkušeno vodi proces, in še tako prestrašenega ali/in živčnega posameznika, postavi v umirjeno, tako rekoč blaženo stanje razrešeno vseh zemeljskih težav. Vsekakor, v kolikor se čutiš vpoklican iskati odgovore na svoja življenjska dejanja in dogodke, obvezna izkušnja, ki se jo doda na “to do listo”. Toplo priporočam. Še enkrat iz srca, hvala za včerajšnjo izkušnjo.

ROBERT

Domžale, Slovenija

Čudovita izkušnja, katero bi priporočila vsakemu, ki se želi bolj povezati s sabo. Zame je bila to prva izkušnja hipnoze, vendar sem se z Mojčino pomočjo popolnoma prepustila procesu. Mojca je odlična poslušalka, terapevtka in te skozi hipnozo vodi tako, da se na koncu vse stvari povežejo med seboj in so odgovori jasni. Pred hipnozo nisem imela pričakovanj, vendar opažam, da sem po hipnozi zelo mirna in bolj pozitivna. Mojca hvala ti, ker si in hvala za to kar delaš.

ANJA

Ljubljana, Slovenija

Terapija je bila zame močna in zanimiva izkušnja. Še nikoli prej nisem bila na kakšni podobni zadevi, zato v bistvu nisem vedela, kaj naj pričakujem. Prebrala sem par knjig od Dolores Cannon, nato pa sem naletela na Mojčino spletno stran in takoj začutila, da bi to pa bilo zame. Že dalj časa sem se spraševala, zakaj se v življenju ne morem premakniti naprej oziroma kaj me zadržuje, da ne morem početi tistega, kar me veseli, pa neke smiselne razlage za to nisem našla. Vesela sem, da sem zbrala pogum in se z Mojco dogovorila za terapijo, kajti nisem dobila samo vpogleda v vzroke mojih problemov, ampak tudi veliko podpore in ljubezni s strani mojega višjega jaza. Moram reči, da me je uvid v to, zakaj so stvari v mojem življenju takšne, kot so, presenetil. Celotna zgodba se je odvila precej drugače, kot sem si predstavljala, da se bo. Zanimivo je bilo, da sem se ves čas terapije počutila povsem zavestno, ne bi rekla, da sem bila v kakšnem drugačnem stanju, kot sem običajno, in imela sem občutek, da si vse, kar sem govorila, samo zmišljujem. Ampak na koncu se je izkazalo, da so bile te “izmišljotine” še kako logične, pa tudi čustva, ki sem jih doživela, so bila zelo resnična. Ne vem, kdaj sem nazadnje takole jokala kot dež. 🙂 Še isti večer po terapiji sem se počutila dobro, kot že dolgo ne, in prerojeno, kot bi bila druga oseba. Stvari sploh niso bile več videti tako komplicirane in problematične. Imela sem občutek – pa saj bo, vse je možno, vse se da, samo spraviti se je treba k temu. Ko sem prvič poslušala posnetek terapije, sem ugotovila, da sem si prvi del, vpogled v prejšnja življenja, še kar dobro zapomnila, drugega dela, pogovor z višjim jazom, pa ne. S poslušanjem se mi je spomin seveda vračal, ampak zanimivo, da samo začasno – po koncu poslušanja sem večino spet pozabila. 🙂 Deluje pa kljub temu, ker sem opazila, da se v kakšni situaciji nenadoma spomnim nečesa, kar je rekel višji jaz, ali pa se spomnim nekega občutka, in je to ravno tisto, kar takrat potrebujem. Skratka, definitivno mi ni žal, da sem se odločila za terapijo in sem hvaležna Mojci za to izkušnjo. Celoten proces je vodila prijazno, z občutkom in profesionalno, tako da sem čutila, da ji lahko zaupam in sva lepo počasi skupaj prišli do pravih odgovorov. Vem, da je to šele začetek, zdaj moram zaupati predvsem sebi in stvari spraviti v prakso. Verjamem, da bo šlo, kajti, kot sem lahko videla, je vse veliko bolj enostavno, kot pa mislim, da je.

TANJA

Ljubljana, Slovenija

Imela sem občutek, da me Mojca na krilih njenega globokega, objemajočega glasu, vodi v globine mojega celičnega spomina. Nisem točno vedela kaj pričakovati, ampak tudi nisem bila presenečena, ko so se mi odprli pisani spomini iz dveh prejšnjih živjenj, ki so mi dali vse informacije in odgovore, ki sem jih iskala. Lahko rečem, da je bilo popotovanje z Mojco globoko sproščujoče, navdihujoče, predvsem pa magično, transcendentno in zdravilno v vseh pogledih.

ALJA

Brezovica, Slovenija

Kvantna hipnoterapija z Mojco je bila fenomenalna! Mojca je tako super oseba, zelo sproščena, zaupanja vredna in “down to earth”, da se ji lahko v hipu odpreš. Je oseba z ogromno izkušenj in njeno razumevanje je zlata vredno, ker se zna zelo hitro poistovetiti z drugo osebo in tudi zna podati kvalitetno mnenje. Pri sebi sem pri terapiji dobila dodatne potrditve, da sem na pravi poti, vendar imam težavo si zaupati. Z Mojčino pomočjo vidim, da ni razlogov za dvome pri nadaljevanju poti in moram samo vztrajati. Zabavno se mi je zdelo, ker sem pri njej doživela 3 različna pretekla življenja, a vsa tri so vsebovala en skupen element – gobe. Ne vem še zakaj, a zdelo se mi je zabavno, kako lahko neke stvari nosimo s seboj iz reinkarnacije v reinkarnacijo. Zelo mi je všeč, ker po seansi dobiš posnetek, ki ga lahko redno poslušaš in zmeraj znova potegneš nekaj novega ven iz te seanse. Lepo je, ker se lahko na novo spoznaš in odkriješ kotičke, o katerih se ti ni čisto nič svitalo. Sedaj pa vidiš, da so tej manjkajoči deli pomemben del naše osebne sestavljanke, ki pripomore k naši rasti. Mojca, v veselje mi je bilo te spoznat, hvaležna za novo prijateljstvo! ❤️

MOJCA

Cerkno, Slovenija

I have followed Dolores Canon’s work for many years. On the night she passed away I was going through an extremely rough time in my life and finally broke down that night making a prayer for help from God, the Universe, whatever or whoever you wish to call our source. That night I had several very lucid dreams in which Dolores Canon came to me and reminded me to remember my role in the bringing forth of the new Earth that her research has revealed from 45+ years of the deepest hypnotic therapy highly esteemed around the world. It was only a week or so later that I found out she had passed away that same same night of my dreams. This synchronicity led me to seek out the nearest QHHT therapy facilitator of the highest qualifications, Mojca. I have to say that the session with her was one of the most deeply profound experiences of my life. It is already several days later and I still feel the higher vibrations of the session. We started off having a very deep inspirational conversation where she asked me to share much of the key events of my life and then went over and clarified my questions that I had written down for the session. Through the conversation our vibration was raised so much that before we both realized it what seemed like only a few hours became over 12 hours and brought us into the early hours of the winter solstice. We couldn’t believe time had flown by so fast and debated whether we should go ahead with the session or wait until the next day. Because of the rules of the therapy, we decided to go ahead and began the actual hypnotic portion of the therapy session. For me it was going into a deep meditative state of consciousness, which I was very used to for most of my life. It was like a guided meditation that led me through a journey into the past to key events that have influenced my present life the most. It was very similar to lucid dreaming, where we are aware that we are dreaming. Mojca was brilliant as the facilitator in the way she would add some questions for my higher consciousness (or sub-consciousness) to answer in order to make sure the answers were clear for me to listen to the recording of later and get the most out of it. When we finished, the first thing I noticed was that I had a lot of tears running down my face. So I knew I had made a huge release of held in emotions. She asked me how much time I thought had passed and I said it seemed to me like only about 15 minutes or so. To my amazement the clock said 3 more hours had passed. I remembered most of it, but many of the details were a bit hazy. It was much like it is when waking up out of a dream in the night or early morning. The great thing is that it is recorded, as a part of the therapy, to listen to over and over again. When I started the session I had a lot of back pain. When it finished, despite not sleeping the whole night, all of the pain had gone and I felt much better. The techniques Mojca used to guide me through it all confirmed to me just how safe and beneficial this type of therapy really is to uncover deep hidden and extremely profound wisdom that I know will change my life forever. Wherever it all leads me, I want to truly thank you, Mojca, from the infinite depths of my heart for your patience and dedication to helping me and others clarify the biggest lesions to answer our deepest questions for this life. Website: empathize.com

CHARLES

Benetke, Italija

Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj