KVANTNA HIPNOZA

" Nič ni nemogoče. Omejitve ne obstajajo. Razen omejitev naše lastne domišljije."

KVANTNA HIPNOZA

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ (QHHT®)

QHHT® hipnoza po metodi Dolores Canon

Kvantna Hipnoza (QHHT®) je popolnoma varna in integrirana regresijska metoda, ki vas popelje v najgloblje nivoje vaše podzavesti kjer boste našli močno, sočutno in primerno podporo ter razumevanje glede težav v vašem življenju. Najbolj čudovita stvar pri tej metodi je, da ima skozi cel proces kontrolo vaš Višji Jaz.

QHHT® (Quantum Healing Hypnosis Technique) tehniko je razvila Dolores Cannon, mednarodno priznana hipnoterapevtka, regresoterapevtka, raziskovalka, govornica in avtorica 19-ih knjig. Ima več kot petinštirideset let izkušenj z hipnozo, več kot 30 let pa je razvija in izpopolnjevala to čudovito tehniko raziskovanja preteklih življenj in kontaktiranja Višjega jaza posameznika. Dolores je pionirka in vodilna na področju hipnoze in regresije v pretekla življenja.

Ta tehnika vključuje induciranje posameznika v somnambulistično stanje transa preko vizualizacije. To stanje v vsakodnevnih okoliščinah doživimo le dvakrat na dan: v trenutku tik preden postanemo zavestno budni in v trenutku tik preden zaspimo. Tekom zgodovine so se hipnotizerji izogibali raziskavam pacientovega uma v tem stanju zaradi čudnih in pogosto nerazložljivih rezultatov.

Dolores se ni pustila omejiti tej disciplinarni stigmi in je delala s strankami specifično v somnambulističnem stanju. Raziskovanje teh možnosti so pripeljale Dolores do ugotovitve, da lahko vsak posameznik pridobi dostop do izkušenj prejšnjih življenj, ki so jih živeli. Z nenehnim raziskovanjem in delom z strankami v tem stanju je odkrila pomemben aspekt vsakega posameznika, ki vsebuje neomejeno znanje in s katerim lahko vzpostavimo stik in z njim komuniciramo. Dolores se je naučila, da je ta del nas vedno prisoten z nami in obstaja pod površino našega zavestnega uma zato je ta del našega uma poimenovala podzavest.

Podzavest omogoča njej in ljudem, ki prakticirajo njeno QHHT metodo dostop do preteklih življenj in izvedbo instantnega zdravljenja kadar je to primerno. Tekom njene petinštiridesetletne kariere se je njena tehnika izkazala kot učinkovita pri tisočih ljudeh iz celega sveta, ne glede na njihovo starost, spol, osebnost, fizične simptome, religiozna verovanja ali kulturno ozadje.

Več o Dolores Cannon preberite:

Dolores Cannon o zdravljenju preteklosti, da bi lahko živeli svoj največji potencial

S KLIKOM NA SPODNJI GUMB SI OGLEJTE VEČ VIDEO VSEBIN

Izkušnje strank

Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj