KORISTI QHHT SEANSE

" Ko prisluhnemo Višjemu Jazu, se začnejo dogajati čudeži."

KAKŠNE SO KORISTI QHHT SEANSE?

QHHT seansa vam bo pomagala izkusiti vašo lastno “nesmrtnost”. Ta proces vas lahko ozdravi travm, ki so bile povzročene skozi dogodke v preteklih življenjih in so se zmanifestirali kot fizične ali čustvene travme v tem življenju. Pogosto je zavedanje o izvoru zdravstvene ali čustvene travme dovolj za popolno ozdravitev. Ta proces vam bo tudi omogočil, da izkusite svoj Višji Jaz, preko katerega lahko dobite odgovore na večino vaših vprašanj, kot tudi popolno ozdravitev, če je to primerno. Če ni primerno, pa boste dobili jasen vpogled in razumevanje situacije.

Ponuja vam razlago trenutnih težav in izzivov s katerimi se soočate in vam pomaga najti primerno rešitev. Najdete lahko razlago nepojasnjenih čustev, bojazni ali strahov. Lahko vam pomaga razumeti zakaj izkušate težke odnose in in vam ponudi rešitev. Ponudi vam razlago zakaj vas nekateri ljudje, predmeti ali kraji privlačijo in drugi odbijajo.

Lahko vam pomaga odkriti darove in sposobnosti, ki ste jih imeli v preteklosti, zato da jih lahko izkoristite danes. QHHT metoda vam pomaga najti olajšanje za obolenja, ki jim pravimo psihosomatska. Pomaga tudi pri depresiji, odvisnosti, tesnobi in fobijami. Z njo boste lažje našli vaše poslanstvo in smer v življenju.

V času izjemnih sprememb našega planeta, veliko strank dejansko doživi prebujenje med QHHT seanso. To je izjemno dragoceno, saj vam pomaga razumeti svojo vlogo v teh zelo zanimivih časih na Zemlji. To je zelo močan proces, kjer boste dobili dostop do mogočnega vidika sebe. Številni ljudje poročajo občutek večje samozavesti in vodstva.

Kaj pravijo drugi o izkušnji Kvantne Hipnoze lahko preberete:.

Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj