qhht

Kvantna Hipnoza

KONTAKT

Za vse dodatne informacije in individualne terapije, me lahko kontaktirate po telefonu ali preko e-maila.

Pošlji sporočilo

Leela Zofia Playeu
25/12/2020
Kvantno hipnozo z Mojco priporočam vsakemu, ki si želi odkriti resnično identiteto svoje duše in razumeti svoje poslanstvo. Med hipnozo me je Mojca popeljala v različna pretekla življenja in mi pomagala ozavestiti podzavestni vzorec, ki me spremlja že tisočletja. Saj kljub temu, da so si bila moja pretekla življenja, ki sem jih videla med hipnozo zelo različna, je moj podzavestni vzorec vedno povzročil v meni enako notranjo dramo, dramo, ki sem jo zopet živela v tem življenju. Spoznala sem, da ni pomembno, kakšne so okoliščine in kaj se mi dogaja v življenju, ampak da to, kako jaz te dogodke interpretiram in se na njih čustveno odzivam ustvarja realnost, v kateri živim. Ta uvid mi je pomagal razumeti moje življenje in kaj moram storiti, da se premaknem naprej na svoji poti. Mojca je terapevt z ogromno sočutja, v njeni prisotnosti se človek počuti varno biti to kdo v resnici je, brez mask. Kombinacija moči Kvantne hipnoze in Mojce je edinstvena izkušnja, ki jo priporočam vsakemu, ki si želi stopiti v stik s samim seboj in globlje spoznati svojo dušo in svoje srce.
sanja cavlovic
21/11/2020
Jaz sem bila na Kvantni Hipnozi že 4x. Vsakič je bila izkušnja fenomenalna in neponovljiva. To je noro, katere vse odgovore lahko dobiš in kaj vse izveš o sebi na teh hipnozah. Je pa ona edina oseba, kateri zaupam, da me popelje v hipnotično stanje. Poznam jo že zelo dolgo in vem, da ve kaj dela, ker to dela že več let. Jaz sem bila na prvi hipnozi cca 6 let nazaj. Verjemite mi, to je najlepše darilo, ki ga lahko date sami sebi. Pomaga vam odgovoriti na marsikatero vprašanje o vašem življenju. Jaz bi lahko cel roman napisala o svojih doživetjih. Zaupajte mi, res se nimate česa bati, to je res nekaj najlepšega v življenju.
Tina Seferovič
21/11/2020
Po treh letih "cincanja" sem le uspela priti do Mojce, ki me je v varnem okolju pripeljala da podatka, ki je dejansko vplival name v tem življenju. Top izkušnja, priporočam vsem, ki iščete koščke sestavljank!
Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj