O MENI

Sem certificirana QHHT® in GAIA Eternal Light® terapevtka.

Pred leti sem začutila močan klic po usposabljanju QHHT metode po Dolores Cannon. Sledila sem dušnemu klicu in izkazalo se je, da je imel klic močan namen, čemur so priče mnogi, ki so izkusili seanso Kvantne Hipnoze in z njo doživeli transformativno in nepozabno izkušnjo.

Zaključen imam osnovni nivo (level 1) in napredni nivo (level 2) tečaja Quantum Healing Hypnosis Technique™ (QHHT®) ter pridobljeno avtorizacijo za prakticiranje QHHT® metode po Dolores Cannon, mednarodno priznani hipnoterapevtki in avtorici 19-ih knjig, ki je bila moja mentorica v Angliji leta 2013 in 2014. Na njenih intenzivnih tečajih sem pridobila vso potrebno znanje in tehnični pristop za pravilno in učinkovito izvajanje njene tehnike.

Kvantno Hipnozo izvajam z podporo GAIA Eternal Light® energij, katere je skanalizirala Shimara Kumara. Mednarodna zdraviteljica, vizionarka nove dobe luči, ustvarjalka kristalnih zeliščnih izvlečkov in avtorica mnogih orodij Luči, ki omogočajo preobrazbo.

Eternal Light® je zelo močan a obenem izredno subtilen sistem zdravljenja z energijami božanskih zdravilnih žarkov, ki so bile dane na voljo celotnemu človeštvu skozi vodstvo Sanat Kumare, vnebovzetega mojstra, planetarnega logosa in nadzornika nad vsemi frekvencami Luči, ki so poslane na Zemljo v tem vznemirljivem času duhovnega razvoja človeštva.

Za sabo imam že precej zelo uspešnih terapij. Nekatere izkušnje Kvantne Hipnoze lahko preberete tukaj

CERTIFIKATI

QHHT logo

QHHT Level 1

(osnovni nivo)
QHHT logo

QHHT Level 2

(napredni nivo)

MOJE POSLANSTVO

Moja pot ni bila lahka. Ravno obratno. Bila je polna zelo bolečih in travmatičnih izkušenj, katerih posledice sem živela še zelo dolgo. In ravno zato sem celo življenje iskala višji smisel in globlji pomen mojega obstoja tukaj na Zemlji.

Tako se je začelo moje intenzivno delo na sebi. Več let sem delala na transformaciji travmatičnih izkušenj iz otroštva ter preseganju omejujočih vzorcev in prepričanj, ki so mi preprečevali, da bi lahko v polnosti živela to kar v resnici sem in opravljala nalogo, ki si jo je zadala moja duša s tem, ko je prišla na ta planet. Kasneje se je izkazalo, da je imelo vso delo na sebi svoj smisel in svojo moč.

Prišla sem do točke, ko sem se lahko vsem težkim izkušnjam, ki sem jih v življenju doživela, samo še zahvalila za vse lekcije, ki so mi jih dale. Ko sem uvidela, da vsaka težka situacija skriva v sebi darilo, se je v meni zgodil velik preobrat in na svoje življenje sem začela gledati na popolnoma drugačen način. Danes sem hvaležna za vse življenjske preizkušnje, ker ravno te so tiste, katere potrebujemo za razvoj naše duše. In tudi, če bi lahko, nebi ničesar spremenila, ker sedaj vem, da se vse zgodi tako kot se more z določenim razlogom.

Zelo zgodaj sem se zavedala svojega zaznavanja “nevidnega” sveta in energij. Tako da mi delo z energijami nikoli ni bilo tuje in me je od nekdaj privlačilo in navdihovalo. Šele kasneje sem zares doumela zakaj so me te zadeve tako močno privlačile. Ne le, da so pomagale meni, pri moji transformaciji in osebni duhovni rasti, ampak sedaj lažje pomagam tudi drugim, ki grejo čez podobne življenjske preizkušnje.

Različni duhovni tečaji, meditacije, regresije v pretekla življenja, hipnoze, iniciacije v GAIA Eternal Light® energije, iniciacije v zdravilne planetarne in zvezdne žarke, iniciacije v čakre ter vso delo na duhovnih nivojih, mi je skozi leta močno doprineselo k dvigu zavesti ter porasti osebne frekvence.

Moje poslanstvo na materi Zemlji je širiti svetlobo ter pomagati pri dvigu zavesti človeštva in celotnega planeta.

Scroll to Top
Piškotki

Za boljšo uporabniško izkušnjo, spletna stran uporablja piškotke. Več o piškotkih lahko preberete tukaj